Ivan Anđić:
"Želim Vam svima dobrodošlicu na stranice Hrvatskog saveza. Na ovim stranicama ćete pronaći aktualne informacije iz svih aktivnih udruga i aktivitete pod pokroviteljstvom Hrvatskog Saveza Svedske.Na stranici ispod "Udruge" se nalaze kontakt osobe udruga kao i webbstranice/facebook stranice gdje mozete vidjeti vise infromacije o aktivitetima u samim udrugama.

Da li planiras putovanje sa udrugom na EP u Francusku na utakmice Hrvatske?

Izrada stranice

Hodočašće u Vadstenu 26/5!
Petak, 13 Travanj 2018 15:29

U subotu 26. svibnja odrzava se 19. po redu hodočašće Hrvata Skandinavije u Vadsteni. Gost je mons. Zdenko Krizic, gospicko-senjski biskup.

Naknon svete mise u kulturnom dijelu programa nastupaju poznate "Slavonske LOLE" iz Dakova!

Više...

Poziv na turnir boćanja za žene 21/4 u Göteborgu!
Utorak, 20 Ožujak 2018 18:50

Poziv svim udrugama na turnir boćanja za žene koji se odrzava u domacinstvu udruge Katarina Zrinski iz Göteborga, dana 21. travnja spocetkom u 11.00h

Više...

OTKAZANO! Poziv svim drustvima na sastanak sportskog odbora!
Subota, 17 Veljača 2018 14:08

Upravni Odbor HS-a je na odrzanoj sjednici u Värnamo utvrdio datum 24/3, mjesto Värnamo (u domacinstvu drustva HD Croatia) za odrzavanje sjednice sportskog odbora

Više...

Kalendar utvrdjenih aktivnosti HS u 2018 godini i dodatni upiti!
Subota, 17 Veljača 2018 08:00

Kalendar utvrdjenih aktivnosti HS za 2018. godinu:

Subota 24/3 Sjednica sportskog odbora u Värnamo (u domacinstvu drustva HD Croatia), poziv i prijedlog ce se poslati na sve udruge.

Subota 21/4, turnir boca za zenske ekipe u Göteborgu (u domacinstvu drustva HD Croatia Katarina Zrinski), poziv ce se poslati naknadno na sve udruge

Subota 9/6, sjednica uprave HS-a

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>