Da li planiras putovanje sa udrugom na EP u Francusku na utakmice Hrvatske?

Izrada stranice

Odbori

Odbor žena

Kontakt osoba za odbor zena iz uprave HS je Jela Majandzic, tel. 070-7499419 ili epost Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Hrvatski Savez organizira tradicionalni Seminar zena  svake godine na jesen koji se odrzava u domacinstvu zainteresiranih udruga u Svedskoj!

Kulturni odbor

Kontakt osoba za kulturni odbor iz uprave HS je Vinko Stanisic, tel. 070-7317429 ili epost Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Hrvatski savez organizira tradicionalnu Smotru svake godine na jesen koji se odrzava u domacinstvu zainteresiranih udruga u Svedskoj!

Sportski odbor

Kontakt osoba za sportski odbor iz uprave HS je Ivan Andic, tel.073-7365401 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Odbor se sastoji jos od sljedecih clanova Mario Pendic i Marinko Juric. Hrvatski savez tradicionalno organizira turnir malog nogometa Tomislav Cup u 12 mjesecu, turnir boca za muskarce i zene i veteranski turnir u malom nogometu!

Odbor učitelja/ica

Povijest odbora učitelja/ca:

Odbor učitelja je osnovan 1993.godine i broji 10 aktivnih članova iz: Göteborg, Trollhättan, Nässjö,Jönköping, Skillingaryd, Värnamo, Halmstad

12.studenog 2011 odbor učitelja je izabrao novo vodstvo:

Predsjednica: Ines Marica Temelj

Podpredsjednica: Biserka Maletic